Dacă anul trecut nu prea am profitat de toamnă decât în curte, anul acesta încerc să recuperez, astfel ori de câte ori am ocazia ies cu Erika la plimbare prin micuțul nostru orășel. Pisica, cum o alint eu, adoră plimbările. E curioasă, e atentă la tot ce se întâmplă, se uită, caută cu privirea să descopere lumea asta mare din jur. Eu pe partea cealaltă, împing căruciorul și îmi clătesc mințile, să stai zilnic cu un copil de 10 luni nu-i chiar treabă ușoară precum pare, mai ales cu un copil hiperactiv care nu stă locului o clipă, ca Erika. 


Toamnă asta a fost blândă cu noi, locuitorii din Touraine, nu-mi amintesc să fi umblat în tricou în octombrie până în prezent, ceea ce face plimbările noastre între fete și mai agreabile. Pe Azorel îl las acasă din păcate momentan, e complicat să împing căruțul, să iau Pisica în brațe când se plictisește și totodată să fiu atentă și la Azorel care se smucește și trage de zici că-i prima oară când iese la plimbare în lesă. Dar nu-i bai, avem o curte mare, are unde să alerge zilnic nestingherit și cu cine să se răfuiască când vecinii mai ies prin curți.  
  
Și pentru că acum am un aparat foto mic și ușor, îl strecor adesea și pe dânsul în sacoșă să imortalizez aceste plimbări. Și toamna, care se așterne încet dar sigur peste noi, la Amboise. 


SHARE 10 comments

Add your comment

 1. Ce frumoase sunt pozele! Si in pe-aici in Romania e frumos si cald! :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, am auzit! Ce bine! Imi plac toamnele lungi si calde.

   Ștergere
 2. Cred ca e o toamna blanda cu noi.Erika are cu cine sa semene.Normal ca-i plac plimbarile.Frumoase poze!Eu am ramas cu o "sapuniera" si telefonul.La multe plimbari si poze!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu mi-am luat acum o "sapuniera" :)). Emult mai practica. Am si vechiul aparar, dar il scot mai rar. E prea greu. In plus acum e la reparat.

   Ștergere
 3. picturi de mare arta! superba toamna, anul acesta!
  Erica este o strengarita, o admir in fotografiile de pe FB :-)
  Azorel sarmanul... a ramas pe ultimul loc! poate ca de aceea se manifesta asa "agresiv" sa atraga si el cumva atentia :-)
  Savureaza fiecare zi si profita cat mai mult de zilele fara precipitatii.
  O toamna superba iti doresc in continuare.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Atunci cand iesim toti trei il luam si pe el la plimbare, insa cand suntem doar noi doua e mai greu. In schimb incercam sa ne jucam cu el acasa destul de mult sa nu se simta nedreptatit. O incurajez si pe Erika sa se joace cu el, ea este fascinata de el.
   Multumesc, la fel iti doresc!

   Ștergere
 4. La voi chiar ca este inca totul verde!!!!

  RăspundețiȘtergere

© BLOGUL LARISEI · THEME BY WATDESIGNEXPRESS